MUNKAHELYI ELSŐSEGÉLY OKTATÁS

Készen áll a cégetek életmentésre?

Home office-ban

is végezhető

Még nem? Tudjuk a megoldást! Nézd meg a videót:

A cégek nagy része...

... nincs felkészülve egy rosszullétre, balesetre...

... nem áll készen egy ellenőrzésre...

... abban bízik, ez csak másokkal fordulhat elő...

...ebben mi is bízunk ...

... de ha hajóra szállunk, mi jobban szeretjük, ha van rajta mentőmellény...

Unalmas elmélet helyett azt tanítjuk meg, amivel életet tudsz menteni. Amiről nap-mint-nap látjuk mentőn, hogy működik. Ütősen és élvezetesen...

OKTATÁSAINK

Még ma elvégezheted

a videó alapú e-learning kurzust!

Saját időbeosztás,

bármilyen eszközről.

Tanúsítvány

Képes ebook jegyzet

Kérdezési lehetőség

Online teszt

11'900 Ft/fő

30 nap hozzáférés

Több személyre egyedi ajánlat

Angolul is elérhető

E-LEARNING

Tanúsítvány akár 3 óra múlva!*

HOME OFFICE-BAN

ELVÉGEZHETŐ

KOMBINÁLT

Újra elérhető, beoltott oktatókkal!

Szívjátok fel a tudást a videó alapú e-learning ütős tananyagaiból,

majd gyakoroljátok be

2 óra szituációs gyakorlattal!

Tanúsítvány

Színes kiskönyv minden résztvevőnek

Az E-learning csomag

és a Személyes csomag

előnyei egyben

Ingyenes kiszállás országosan

Ajándék mentőláda

168'000 Ft/csoport

max. 10 fő/csoport

Több csoportra egyedi ajánlat

SZEMÉLYES

Újra, beoltott oktatókkal!

Élvezetes 4-6 órás interaktív személyes oktatás

előadással és gyakorlással.

Tanúsítvány

Színes kiskönyv minden résztvevőnek

Ingyenes kiszállás Budapestre

 

Budapesten kívül kiszállás

20'000 Ft/alkalom

148'000 Ft/csoport

max. 10 fő/csoport

Több csoportra egyedi ajánlat

A HAGYOMÁNYOS

*: E-learning rendszerünk a tanúsítványokat automatikusan állítja ki, így ha most megrendeled, az akár 3 óra múlva a kezedben lehet!

  • Egy mentőtiszt bevált módszerei nemcsak üzleti vészhelyzet esetére

  • Miért nem merünk újraéleszteni?

  • Újraélesztés a legegyszerűbben

Kíváncsi vagy?

Nézz bele az e-learning videóinkba!

Ingyenes videók:

100% garancia - ha nem lennétek elégedettek, visszafizetjük az összeget.

Ilyen több mint 5 évünk alatt nem fordult elő.

Áraink bruttó árak, minden költséget tartalmaznak.

A KOMPLEX

 
Megéri?

Azt hagyjuk, hogy munkahelyi elsősegélynújtó jelenléte minden munkahelyen kötelező...

A képen Zugor Jenő tetőfedőt látod.

Polgármesteri kitüntetést vesz át, mivel sikeresen újraélesztette a megbízót munka közben...

... másfél évvel azután, hogy az

SOS Elsősegélynél megtanult életet menteni.

Most hadd kérdezzem meg Tőled:

 

Megéri?

Mi ezért csináljuk. De kelletek ehhez Ti is!

Mit fogtok megtudni? (Ha minden kérdésre tudod a választ, nincs szükséged a képzésre)

Miért (nem) merünk segíteni?


Mi játszódik le majd a fejemben, ha életet kell mentenem? Mitől félnek az emberek? Miért nem mernek segíteni? Milyen tévhiteik vannak? Nem tehetek-e kárt? Hogyan küzdjem le a félelmemet? Hogy nyugtatja le magát stresszhelyzetben egy mentőorvos?
Hogyan kell újraéleszteni?


Hogyan tudom megállapítani, hogy kell-e újraélesztést végeznem? Kell-e befújni? És ha nem szeretnék? Kell-e pulzust nézni? Hogyan kell tartanom a kezemet? Mennyire kell lenyomnom? Törhetek-e bordát? Mi van, ha igen? Mire való a defibrillátor? Hogyan kell használni? Lehet-e vele kárt okozni? Meddig végezzem az újraélesztést? Mit tegyek, ha egyedül vagyok? (...)
Mit csináljak, ha eszméletlen?


Megmozdítsam, vagy ne? Mikor? Hogyan? Hogyan kell stabil oldalfekvésbe raknom? Kit? És ha súlyos sérült? És ha nem jut eszembe, hogyan kell? Hogy ellenőrizzem, hogy még lélegzik-e?
Ömlik belőle a vér, mit tegyek?


Mi a legfontosabb? Csináljak az övemből szorítókötést, vagy azzal ártok? Mit csináljak, ha nincs a zsebemben kötszer? Meg kell-e különböztetnem, milyen típusú vérzés? Kell-e nyomókötést felhelyeznem? Hogy a legegyszerűbb? Mit tegyek, ha egyre rosszabbul van?
Félrenyelt és nem kap levegőt, mit tegyek?


Honnan tudom, hogy nagy a baj, vagy csak egyszerű félrenyelés ("részleges elzáródás")? Ér valamit, ha csak ütögetem a hátát?Hogyan repíthetem ki onnan leghatékonyabban az idegen testet? Mit tegyek, ha elveszíti az eszméletét?
Megsérült, hogy segíthetek?


Mikor lehet baj egy fejsérülésből? Milyen jelekből tudhatom meg időben, hogy nagy a baj? Mit tegyek? Miért válhat egy hasi sérült állapota órák múlva hirtelen életveszélyessé? Hogyan ismerek fel egy törést? Mit tudok tenni? Kit kell megmozdítanom, és mi tilos? Mit hogyan tudok rögzíteni? El kell-e távolítanom egy idegen testet? Le kell-e vennem a bukósisakját? Mit csináljak egy égéssel? Baj-e ha rákenek valamit?
Rosszul lett, mi a baj?


Hogyan ismerek fel egy stroke-ot? Hogyan ismerek fel egy szívinfarktust? Várjak még, hátha elmúlik a panasz, vagy hívjak mentőt? Elinduljak-e vele a kórházba saját autóval? Mit tegyek?Hogyan veszek észre egy súlyos allergiás rohamot? Ér-e valamit a kalcium? Mivel menthetem meg az életét? Mit tegyek, ha valaki elájult? És ha egy cukorbeteg van rosszul? Ha valaki nem kap levegőt? Ha fáj a mellkasa?
Hogyan hívjak mentőt?


Milyen számot hívjak? Mit gondoljak át előtte? Hogyan fogalmazzak? Mit mondjak el? Milyen esetben hívjam újra őket? Hogy várjam a mentőt? Hogyan segíthetek, hogy megtaláljanak?
+ mit tegyek, ha maradt még bennem kérdés?


Bármilyen elsősegéllyel kapcsolatos kérdést megválaszolnak szakértőink - kérdésedet az e-learning felületén, illetve a személyes oktatáson is felteheted. Minden kérdésnek örülünk!

Már biztos kíváncsi vagy, milyen átélni egy

SOS Elsősegély-oktatást...

Miután a HVG rendelt tőlünk pár oktatást, egy cikkben leírták az élményeiket.

Eléggé elégedettnek tűntek, nemde?

Marble Surface

VÉLEMÉNYEK

AZ E-LEARNING ELVÉGZŐITŐL

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a honlapra! A videók szuperek, érthetőek és lényegre törőek az előadások! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Józsa Erika Dorina

★★★★★

Gyakori kérdések

Melyik csomag a legjobb számunkra/számomra?


Különböző igényeknek más megoldás felel meg a legjobban. Az "E-learning" opció azoknak a legmegfelelőbb, akik gyorsan akarnak tanúsítványt szerezni, és/vagy a lehető legkevesebb pénzből szeretnék úgy megvalósítani a munkahelyi elsősegély képzést, hogy a minőségből nem szeretnének lejjebb adni, és hasznos, élvezetes e-learning képzésen szeretnének részt venni. További előny, hogy magánemberként is, azonnali hozzáférést rendelhetsz. Akik a legfelkészültebb ellátókat szeretnék a munkahelyre, azoknak a "Kombinált" csomagot ajánljuk, hiszen itt a gyakorlati képzés előtt minden dolgozó az e-learning videós tananyagaiból felkészül, így a személyes képzésen már csak a gyakorlásra kell figyelni. Előny, hogy az e-learninget mindenki rugalmasan végezheti el (számítógépen, okostelefonon, stb.), így nem kell egyszerre mindenkit kivenni a munkából. Az ismereteket mélyíti, hogy nem csak egy alkalommal találkoznak a résztvevők az életmentő információkkal. Fontos: a személyes gyakorláson csak az vehet részt, aki az e-learninget előző este 20 óráig elvégezte, ezt a rendszerünk nyilvántartja. A "Személyes" oktatást azoknak javasoljuk, akiknél nem megoldható az e-learning (például: számítógépet vagy okoseszközöket nem használó munkavállalók). Ha még mindig nem tudod/tudjátok, mi a legmegfelelőbb választás, vagy esetleg egyéni megoldást kerestek, keressetek bátran a lenti elérhetőségeinken.
Milyen fizetési opciók vannak?


Cégek számára az e-learning hozzáférés adásával egy időben, vagy személyes oktatás esetén azzal egy időben számlát állítunk ki, melyet 30 napon belül átutalással kell fizetni (ettől eltérni előzetes megbeszélés alapján lehet). Ha magánszemélyként e-learning hozzáférést rendelsz, azt megrendeléskor az OTP biztonságos felületén tudod fizetni (mi nem kapjuk meg a kártyaadataidat, csak az OTP). Lehetőség van átutalásos vagy csekkes fizetésre is, erről a lenti e-mail címünkön tudsz érdeklődni.
Jótékonysági szervezetek, rászorulók számára milyen megoldások vannak?


Az SOS Elsősegély rendszeresen támogat jótékony ügyeket, lehetőségeihez mérten. Több éve oktatjuk ingyenesen a Bátor Tábor önkénteseit, hogy szükség esetén szakszerűen segíteni tudjanak a táborozó beteg gyermekeknek a szaksegítség érkezéséig. Oktattunk már a Generalival együttműködésben sok gyermekotthonban (nagy élmény számukra, hogy hasznosnak és értékesnek érezhetik magukat, ha képesek életet menteni), jártunk nullkomfortos cigánytelepüléseken, óvodákban, iskolákban is. Azt, hogy ezeket megtehetjük, a fizető ügyfeleinknek köszönhetjük, így rendeléssel ezeket az ügyeket is támogatjátok. Aki úgy érzi, rászorul jótékony oktatásra, vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségeink egyikén.
Kötelező számunkra a munkahelyen elsősegélynyújtó képzés?


Röviden: igen. Hosszabban: "Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani." [3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről: 20. § (1)]
Van még kérdésünk, hol tehetjük fel?


Kérdéseket, egyéni igényeket, kéréseket az info@soselsosegely.hu címen vagy a 06304102550 számon várjuk.
Mit tartalmaz az e-learning?


20 db néhány perces, ütős videót, amiben Márkus Dávid mentőtiszt vezet be az életmentés fortélyaiba közvetlen stílusban. Élvezni fogod! A saját tempódban haladhatsz, bármilyen eszközről elvégezheted (okostelefon/tablet/számítógép), tölthetsz le összefoglalót, és ellenőrizheted a tudásodat is. Ha bármi kérdésed lenne, az e-learning felületen felteheted, és megválaszoljuk.
(Jogi információ) Felnőttképzésnek minősül-e az e-learning?


Jelen e-learning kurzus nem tartozik az aktuális Felnőttképzési tv. (2013. évi LXXVII. törvény) hatálya alá, így nem minősül felnőttképzésnek, hiszen az oktatás folyamatába az oktatók nem avatkoznak be, emberi interakció a tanulóval nem történik, az ügyfelek szoftver- és tartalomhozzáférést vásárolnak. (Ez Téged egyszerű felhasználókat csak annyiban érint, hogy nem kell 15 féle személyes adatot megadnod, és nem kell szerződést kitöltened és postáznod - úgyhogy ennek csak örülhetsz.)

ITT TALÁLKOZHATTÁL VELÜNK:

info@soselsosegely.hu

06-30-410-2550

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2020 SOS Egészség Szolgáltató Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002152